Ionel Stan, candidat pentru Consiliul Județean Galați: „Dacă nu avem grijă de natură, de ceea ce ne înconjoară, de păduri, ape și de resursele naturale, nu avem viitor”

Ionel Stan este consilier județean PMP și candidează pe 27 septembrie pentru un nou mandat. Inginer specialist în protecția mediului, Ionel Stan crede că, în următoarea legislatură 2020/2024, Consiliul Județean Galați trebuie să aibă ca prioritate majoră mediul și protejarea acestuia.

„Împreună cu echipa de consilieri județeni ai Partidului Mișcarea Populară, în mandatul pe care îl vom încheia în curând, am votat toate proiectele de investiții. Suntem pentru orice investiție în județul Galați, pentru că orice investiție înseamnă dezvoltare și aduce plusvaloare. Și dacă până acum am votat toate proiectele de investiții în infrastructură, sănătate, educație, cultură sau protecție socială, în mandatul următor vreau să avem mai multă grijă de mediu. Să propunem proiecte de investiții care să protejeze mediul înconjurător. Să continuăm conștientizarea și educarea populației pentru colectarea selectivă a deșeurilor, să avem în vedere ample proiecte de împădurire și reîmpădurire pe terenurile aflate în proprietatea Consiliului Județean, de curățare a apelor, se valorificare eficientă, sustenabilă și durabilă a resurselor naturale pe care le avem și pe care trebuie să le conservăm, pentru că avem o moștenire de lăsat copiilor noștri”, spune Ionel Stan.

Ionel Stan este convins că numai prin conservarea și protejarea naturii, putem fi mai sănătoși, iar dacă suntem sănătoși, le putem face pe toate celelalte.

„Aș vrea ca toate proiectele de investiții din mandatul 2020-2024 să aibă obligatoriu o componentă de mediu. Orice se construiește, se amenajează, se reabilitează, se modernizează, să aibă prevăzut o zonă verde. Poluăm foarte mult și nu facem mai nimic și diminuăm efectele poluării. Punem betoane peste betoane, asfaltăm și ultimul petic de iarbă, fără să ne gândim că, fără spații verzi, fără copaci, fără ape și aer curate, suntem tot mai bolnavi și îmbătrânim înainte de vreme. Voi milita, alături de colegii mei consilieri PMP, pentru mai mult verde, pentru protejarea mediului înconjurător și pentru un aer mai curat în tot județul Galați. Toate proiectele noastre sunt pentru oameni, pentru Galați!”, a adaugat Ionel Stan.