Ionuț Pucheanu: nici o săptămână fără o minciună

Lipsit de inițiativă, imaginație și înălțime politică și metrologică, Ionuț Pucheanu copiază propunerile de hotărâri ale consilierilor, se semnează sub ele și dă fuga pe Facebook să se laude că-i harnic și priceput.

Altfel, într-o postare recentă, primarele ne spune că ”La ultima ședință a Consiliului Local am propus colegilor din structură să aprobe premierea elevilor care reprezintă municipiul Galați la olimpiadele naționale, cu o sută de lei, bani din bugetul local. Mă bucur că această inițiativă a avut succes în fața consilierilor și s-a adoptat această hotărâre”

Problema este că inițiativa i-a aparținut liberalului Onuț Atanasiu și nu lui Pucheanu, după cum a văzut o lume-ntreagă în înregistrarea video a ședinței.

Onuț Atanasiu a comentat și el declarația primarului: ”propunerea îmi aparține, cred ca ar fi corect sa spuneti, dar ma bucur ca a fost adoptata si practic nu contează importat este ca s-a făcut un pas in plus”, a spus amuzat consilierul liberal.

Ce nu înțelege primarul este că olimpicii și premianții cu care se fotografiază chiar învață și știu că dacă ți-ai mâzgălit semnătura pe manualul de școală, nu înseamnă că ți-ai făcut lecțiile

Așteptăm cu deosebit interes si alte propuneri viitoare ale primarului, cum ar fi, de exemplu, ca Dunărea să se cheme Dunăre, ziua să fie lumină, săptămâna să aibă 7 zile și găina să aibă două picioare și minte de primar.

Apa caldă nu credem că va reuși să o inventeze, pentru că taman ce a șters-o din vocabularul și țevile gălățenilr.

Îi lăsăm primarelui o temă de meditație: Marius Stan avea (și el) nasul mare, dar era înalt…

 

Screenshot_1 Screenshot_3

Acest articol este un mic pamflet. La fel de mic ca și personajele pe care le descrie.