Liberalii gălățeni se dau lebede în lighean pe Facebook

Cine și-a imaginat vreo secundă că liberalii gălățeni s-au lepădat de hainele roșii și s-au pus pe treabă în Consiliul Local s-a înșelat amarnic. Astăzi am fost martorii unei noi mizerii marca PNL Galaţi, pusă la cale, fără îndoială, în concubinaj cu PSD!

După ce au pozat în opozanții înfocați ai lui Piscu Roman și au inițiat chipurile o hotărâre de demitere a acestuia, iată că în ședința în care viceprimarul trebuia suspus oprobiului public și tras pe dreapta pentru declarațiile tâmpite făcute în public, liberalii s-au făcut de cacao! Din nou! Să ne amintim cu toții momentul februarie 2017 când liberalii s-au făcut de râs după ce au inițiat un proiect de hotărâre pentru demiterea lui Picu Roman, însă de la votul final au lipsit consilierii Ion Cordoneanu și Claudiu Iacob. Paradoxal, și astăzi, de la ședință au lipsit exact cei doi! Dacă unul știa că va pleca la Roma, celălalt nu are nicio explicație. Cel mai probabil fură curent, vorba unui politician local!

Cum frate să-ți încordezi mușchii și s-o faci pe viteazul când tu ești mai pârlit decât prevede legea? Pe ce te-ai bazat atunci când ai decis să inițiezi o hotărâre de demitere a viceprimarului când tu știai că vei avea lipsă doi oameni în ziua votului?

liberali in cl

Mi se pare cea mai mare bătaie de joc la adresa electoratului liberal, cea mai mare înșelătorie, o decizie de un populism ieftin, specifică de altfel marelui PSD Nu poți să ieși în față în costum de Batman, iar de la spate să ți se vadă chiloții intrați în fund. Sau morcovul!

Am sperat cu toții că aducerea unor oameni tineri în funcțiile publice ar putea însemna revirimentul partidului. Constatăm, din păcate, exact contrariul. Din rău în mai rău! Dovada clară că USL-ul trăiește foarte bine la Galați, chiar am putea spune că este pe picior mare.

Așteptăm cu mare interes ca insula de pe Dunăre să vorbească din nou, de data asta să ne spună cam care este rodul familiei tradiționale formată de PSD și PNL!