Lipsă totală de empatie și umanitate! USR Șendreni își face campanie pe seama unei tragedii rutiere

Fără discuție, la intrarea în Șendreni dinspre Galați, la intersecția morții cum îi mai spun localnicii, trebuie făcut ceva. Și nu urgent, ci extrem de urgent. Ca să nu mai moară lumea acolo.
Dar de aici și până ceea ce face USR Șendreni este cale lungă. „USR Șendreni atrage atenția Primăriei Șendreni că este responsabilă pentru un nou accident la OMV Șendreni prin neimplicare în soluționare”, se arată într-o postare pe Facebook.

În goana acestor politicieni mărunți de a atrage cât mai mult capital electoral, se folosesc, iată, de orice, chiar și de o tragedie rutieră. Este mai mult decât evident că așa-zisa petiție prin care „useriștii” strâng „semnături pentru soluționarea zonei de risc crescut de accidente din intersecția dintre DN 25 și DN 2B printr-o Petiție către toate instituțiile abilitate” nu este decât o fumigenă. Un tertip prin care membrii USR Galați vor să mai atragă câteva voturi de la oameni. La ce va folosi această petiție, în condițiile în care au fost depuse adrese oficiale către instituțiile statului care au rămas fără nici un răspuns? Fix la nimic!

Pe de altă parte, nu văd unde este vina Primăriei Șendreni, în condițiile în care sectorul de drum aparține Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA. Dar trebuie să arunci vina pe cineva pentru a-ți atrage tu simpatia!

În fine, „useriștii” cer acolo semafor sau sens giratoriu. Oameni buni, acolo există o semnalizare rutieră care nu este respectată. Am văzut numeroase accidente mortale produse de imbecili care au trecut pe roșu sau vitezomani care s-au urcat pe sensurile giratorii și au zburat cu mașinile de parcă aveau MIG-uri! Problema este alta: o sistematizare rutieră în zonă trebuie însoțită „la pachet” cu o conștientizare mult mai productivă.