Mașină căutată de autoritățile italiene, descoperită la Galați

Autor :

Data : 6 noiembrie 2019

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Foltești au descoperit şi indisponibilizat o autoutilitară ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Seara trecută, timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din Foltești au oprit în trafic, pe DN 26, pe raza localității de frontieră Ijdileni, județul Galați, o autoutilitară marca Fiat Ducato, înmatriculată în Italia, condusă de un gălățean în vârstă de 42 de ani.

„Existând suspiciuni cu privire la autovehiculul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia, în data de 23.09.2018. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că autovehiculul este proprietatea unui vecin și nu avea cunoștință despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi. În cauză, autoutilitara în valoare de 10.000 de lei a fost indisponibilizată, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat de presă, transmis de Poliția de Frontieră.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de