Moroșanu abandonează în prima confruntare electorală din campanie

Mai multe partide au anunțat ieri pe rețelele de socializare o întâlnire de gradul zero, în eter, între candidatul PMP pentru Consiliul Local Galați, Dorinel Munteanu și candidatul PNL pentru Consiliul Județean Galați, Cătălin Moroșanu. Întâlnirea se anunța una extrem de interesantă, în condițiile în care protagoniștii sunt doi sportivi care au făcut performanță în sporturile în care au activat. Așadar, informația s-a propagat în mediul online și toată lumea aștepta disputa pe idei de la Lider FM.

Doar că, în ajunul emisiunii a apărut informația că reprezentantul PNL, Cătălin Moroșanu nu mai vine la emisiunea de la radio. Fără alte explicații! Pe ultima sută metri, a fost anunțat Onuț Atanasiu drept înlocuitor al lui Moroșanu, pentru ca în platou să ajungă, până la urmă, Cătălin Savu, fostul antrenor al echipei studențești de fotbal din Galați și profesor la Facultatea de Educație Fizică și Sport. Așadar, ceea ce se anunța drept o mare confruntare electorală s-a transformat într-o emisiune de rând. N-avem nimic cu domnul Cătălin Savu, nu ne îndoim de calitățile sale profesionale, doar că oamenii așteptau o confruntare între două vedete și au primit altceva. Este ca și cum una dintre echipele calificate în finala UEFA Champions League ar băga, pe teren, în ziua marelui meci, echipa de juniori.

Fuga aceasta de o confruntare directă nu face deloc bine Partidului Național Liberal, partid, care, să ne aducem aminte, condamna vehement fuga PSD-uluide confruntările electorale.