Noi măsuri de siguranță în piețele publice din Galați

Începând de astăzi, în piețele din municipiul Galați va fi restricționat accesul către tarabe, produse și exponate, a unui număr mare de persoane. De asemenea, vor fi stabilite circuite separate pentru intrare și ieșire, se vor stabili inclusiv traseele vizitatorilor în piețe pe sensuri unice și se va asigura triajul epidemiologic.

Pe perioada stării de alertă și până la adoptarea altor măsuri, reprezentanții Administrației Piețelor Agroalimentare cer populației să respecte măsurile de protecţie impuse la nivel naţional şi anume:
• dezinfectarea mâinilor cu soluţie la intrarea în spații închise,
• păstrarea distanței sociale prevăzute de lege față de alte persoane,
• evitarea contactului direct cu alte persoane,
• evitarea formării oricărui grup de persoane,
• purtarea de măști care să acopere nasul și gura și de mănuși, atât de către comercianți cât și de către clienți.

„Recomandăm ca pe toată perioada stării de alertă, solicitările chiriaşilor / colaboratorilor Administraţiei Pieţelor Agroalimentare să fie depuse în formă scrisă la cutia poştală de la sediul societăţii sau prin poştă electronică (office@piete-galati.ro ; secretariat@piete-galati.ro).
Nu uitați că purtarea măștii de protecție vă protejează pe dumneavoastră și pe cei din jur!“, se mai arată în comunicatul de presă al Administrației Piețelor Agroalimentare Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *