O premieră și un spectacol invitat, în acest weekend, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” invită publicul și în acest weekend la seri de teatru în Curtea Interioară din strada Domnească.

Sâmbătă, 8 august 2020, la ora 21.00, publicul este invitat la premiera spectacolului MARELE PREMIU, de Mimi Brănescu, regia: Radu Nichifor, scenografia: Daniel Divrician, cu Petronela Buda și Vlad Ajder în distribuție. Este a treia parte a tripticului realizat de regizorul Radu Nichifor, care a ales să facă trei montări diferite ale textului lui Mimi Brănescu, folosind trei distribuții paralele.
După perechile de actori Flavia Călin – Vlad Volf și Elena Ghinea – Ștefan Forir, care au avut premiera în weekendul 1-2 august, este rândul Petronelei Buda și al lui Vlad Ajder să aibă marea întâlnire cu publicul. Montarea avându-i pe cei doi în rolurile Cocoțatei și Necocoțatului este încărcată de umor, emoție și senzualitate. Spectacolul surprinde unul dintre acele momente în care nu știi dacă ceea ce ți se întâmplă e binecuvântare sau blestem. Dacă omul de lângă tine e înger sau demon. Dacă tu însuți ești un învingător sau un învins.
Spectacolul MARELE PREMIU durează 50 de minute.

Duminică, 9 august 2020, la ora 21.00, pe scena în aer liber din Curtea Interioară a Dramaticului este programat spectacolul EU RĂMÂN, un one-woman show cu Blanca Doba, în regia Luanei Hagiu.

„Vine un moment când simţi că trebuie să vorbeşti despre tot. EU RĂMÂN nu vorbeşte chiar despre tot-tot, dar vorbeşte despre un tot important”, spune Blanca Doba, actriță a Teatrului „Maria Filotti” din Brăila. Pentru această interpretare, Blanca Doba a câștigat Premiul pentru cea mai bună actriță la Gala HOP, Gala Tânărului Actor – Costinești, 2017 și Premiul „1/10 pentru FILM la TIFF”.

Publicul gălățean și-o amintește pe Blanca Doba pentru excelenta participare la Festivalul Național de Comedie de la Galați în 2019 cu spectacolul ROMANȚIOȘII al Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, care a câștigat Premiul pentru cel mai bun spectacol. Spectacolul EU RĂMÂN durează 45 de minute.

Biletele pentru reprezentațiile programate sâmbătă și duminică pot fi achiziționate online de pe bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”. Informații și rezervări: 0758-049-850.