Oana Claudia Iurescu, candidat PMP la președinția CJ: „Domnilor contracandidați de la PNL și PSD, fiți bărbați și acceptați dezbaterea”

La două săptămâni de când președintele PMP Galați și candidatul partidului la Primăria Galați, Cătălin Cristache le-a aruncat mănușa contracandidaților săi, provocându-i la dezbateri publice, pe teme de interes local, iată că și candidata pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Oana Claudia Iurescu face același lucru. Președinta Organizației Municipale Galați a PMP se arată dezgustată de jocul lipsit de bărbăție al celor doi principali contracandidați, George Stângă și Costel Fotea, cărora le cere să fie bărbați și să accepte o confruntare în direct, pe orice canal media.

Iată postarea completă a Oanei Iurescu de pe Facebook:

Ia dezbaterea, unde-i dezbaterea, prinde dezbaterea! Un joc lipsit de sinceritate (și chiar de bărbăție) pe care îl practică, iată, contracandidații mei la președinția Consiliului Județean Galați. La două săptămâni după ce liderul PMP Galați, Cătălin Cristache, le-a aruncat mănușa adversarilor politici și i-a invitat la o dezbatere în mass-media, „liberalul” George Stângă răspunde printr-o invitație adresată exclusiv președintelui CJ în funcție, Costel Fotea.

Sunt Oana Claudia Iurescu și sunt singura femeie înscrisă în cursa pentru această funcție, dar vă asigur că sunt mai „bărbată” decât fiecare dintre ei. Domnule Stângă (PNL), nu vă ascundeți în spatele unui populism ieftin! Domnule Fotea (PSD), acceptați provocarea! Oricând, pe orice post de radio sau televiziune, în direct, cu orice moderator.

Sursa Foto: preluare de pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *