„Oțelul” se pregătește pentru derby-ul Seriei 1, jucat în deplasare la „Gloria” Buzău

După ce au câștigat derby-ul Moldovei din Seria 1 a Ligii a 3-a, oțelarii se pregătesc pentru cel mai important meci al returului, derby-ul seriei 1, pe care îl vor susține sâmbătă, 23 martie, în deplasare, pe stadionul liderului de la acest moment al seriei, „Gloria” Buzău.

În clasamentul Seriei 1, „Oțelul” se află pe locul 2, cu 42 de puncte, la 5 puncte în urma „Gloriei” Buzău, care are 47 de puncte. Derby-ul Moldovei a fost câștigat de „Oțelul” cu scorul de 2-1 (0-1) în defavoarea „Ceahlăului” Piatra Neamț.

Oțelarii nu au început foarte bine jocul, dar au încasat gol în minutul 10, când Oteliță a deschis scorul cu un șut cu exteriorul din interiorul careului la care Iliescu nu a putut interveni. După pauză, roș-alb-albaștrii au revenit în joc după o centrare trimisă de Sălăgeanu de pe flancul drept, în minutul 63, execuție care l-a derutat pe goalkeeper-ul advers, iar mingea a intrat în plasă sub transversală.

Golul egalizator le-a ridicat moralul oțelarilor, care au forțat mai mult în ofensivă, iar după numai un minut, Antohi a fost faultat în careu, iar arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă, aceasta fiind transformată de Cîrjan, în minutul 65.

Antrenorul Alin Pînzaru a început partida în următoarea formulă: Iliescu – Stoian, Gîță (cpt), Ghiocel, Sălăgeanu – Crihană, Cristea – Iorga, Zaharia, Neagu – Cîrjan. Au mai evoluat: Manău, Chiriac, Țicămucă și Antohi.

Foto: ascotelul.ro