Paul Ichim, fost senator PNL: „PACT pentru Galați și-a pierdut fecioria politică pe promisiuni puține”

Fostul senator liberal Paul Ichim critică în termeni duri decizia celor de la PACt pentru Galați de a se apropia de PNL Galați. Paul Ichim spune că motivația folosită de liderii acestuia este absolut puerilă, nevoia de aeroport în zona Galațiului nefiind în acest moment o urgență deosebită.

Iată mai jos postarea integrală a doctorului paul Ichim, fost senator PNL.

„Daca am timp si starea fizica permite, am timp sa mai citesc ce minuni le mai tuna unora prin cap, cu ttitulatura de aranjamente politice. Am sa intru perpendicular pe subiect.

Mai, draga PACT pentru Galati, te informez desi stii prea bine, ca parte importanta dintre votantii tai, au fost dintre liberalii ce nu s-au considerat reprezentati de individ cu studii indoielnice , cu trecut si chiar prezent de tip gigolo… politic.

Ai ales sub o motivatie destul de subtire logic , sa sustii chiar pe cine nu trebuie, mai ales ca o declari public. Daca taceai filozof si credibil ramaneai. Nu fa confuzii, una-i liberalismul si alta-i oportunismul unor indivizi cel putin indoielnici.

Motivatia a fost total aiurea, anume ca se sprijina constructia unui aeroport la Galati. Cand toata lumea a intrat in recesiune, noi ne imprumutam ca natie la greu, traind pe datorie, nu se stie cat timp, este de natura evidentei ca nu vor fi resurse pentru astfel de investitii. Ca sa faci undeva un aeroport trebuie sa existe cerere, de turism sau economica. Cam ce eficienta ar avea un astfel de aeroport aici acum, cand oamenii nu prea au ce turism sa faca in zona, iar economic, suntem dispneici? Sa nu-mi spui ca vrei transport aero pentru legumele din zona Matca.

Ai fost incantat ca te-ai vazut cu Orban, care ti-a suras si ti-a lasat sa intelegi ca ar fi preocupat de idee. Este o vorba veche pe care ai uitat-o, cu desteptul care promite si fraierul care trage speranta, mai ales acum la culesul voturilor.

Sa stii ca ti-ai pierdut fecioria politica pe promisiuni putine si prin gestul asta, ti-ai pierdut mare parte din credibilitate si chiar frecventabilitate. Si cand ma gandesc ca unii, destul de multi si grei, au avut intentia sa te crediteze si ajute pe mai departe. Pacat, asta e. In loc de concluzie…”vaya con Dios”.

Mai am o mica curiozitate, cand v-a tunat chestia asta, v-ati sfatuit cu cei care au iesit cu pieptul in fata pentru voi la vot, adica pe cei pe care i-ati avut drept candidati?”