Pensionarii s-au îmbulzit pentru un bilet la Revelion

A devenit deja o tradiție tristă ca în fiecare an pensionarii să se îmbulzească la biletele pentru Revelionul subvenționat de Primăria Galați. Și anul acesta, aproape 200 de vârstnici au uitat de boli și de veniturile mici și s-au așezat încă de la 5.00 dimineață la rând, la ghișeul de la Teatrul Muzical „Nae Leonard”. Deși anul acesta s-au pus în vânzare mai multe bilete decât în ceilalți ani, pensionarii tot și-au dat coate.

„Trebuia să vină Poliția Locală să facă ordine aici sau să se pună garduri de protecție. Proastă organizare”, a spus unul dintre pensionari.

Până la urmă, toți cei care s-au așezat la rând au cumpărat biletele mult dorite. Prețul unui astfel de tichet este de 80 de lei, iar solicitanții au fost nevoiți să aducă ultimul cupon de pensie care să arate că nu au venituri mai mari decât salariul minim pe economie.

În noaptea dintre ani, pensionarii vor mânca platou tradițional țărănesc, păstrăv cu mămăligă, friptură cu garnitură de legume și plăcintă cu brânză. De băut, vârstnicii se vor cinsti cu vin alb, coniac, șampanie, apă, suc și cafea și vor petrece pe muzica lui Ion Suruceanu și a lui Aurică Totolici.