Peste 200 de elevi la „Săptămâna Porților Deschise pentru Educație”

Data : 21 mai 2019

Evenimentul organizat de Combinatul Siderurgic gălățean a ajuns la a treia ediție.

Combinatul Siderurgic Galați a organizat, pentru al treilea an consecutiv, „Săptămâna Porților Deschise pentru Educație”, un eveniment dedicat sistemului educațional tehnic și vocațional din județele Galați și Brăila. Peste 200 de elevi, însoțiți de cadre didactice au vizitat fluxuri de producție ale Combinatului, au asistat la scurte sesiuni de informare privind Programul de Ucenicie și au participat la activități interactive și dezbateri special concepute pentru a le antrena competențele, imaginația și spiritul de echipă.

Vizitatorii au venit de la liceele „Paul Dimo“, „Traian Vuia”, „Tudor Vladimirescu”, „Aurel Vlaicu”, „Radu Negru”, toate din Galați, „Elena Caragiani” din Tecuci, „Anghel Saligny” din Brăila dar și de la Liceul Tehnologic din Cudalbi.

„Pentru a pregăti dezvoltările viitoare, vom continua atât colaborarea cu sistemul educațional cât și recrutarea de noi muncitori, prin intermediul Școlii de Ucenici”, a spus Bogdan Grecu, Directorul General al Combinatului.

„Industria noastră este una solidă, care are nevoie de oameni tineri și puternici pentru a progresa și a continua tradiția producerii de oțel de calitate la Galați“, a declarat Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al Combinatului.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Articole scrise de