PMP Galați a depus listele de candidați pentru parlamentare

Echipa Partidului Mişcarea Populară Galați a depus, ieri dupa-amiază, la Biroul Electoral Județean, listele candidaților pentru Parlamentul României.
Cătălin Cristache, preşedintele filialei, deschide lista la Camera Deputaților, iar la Senat, Iulian Gabriel Bîrsan, fostul rector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

„De astăzi, intrăm oficial în cursa pentru alegerile parlamentare. Venim în fața electoratului cu o echipă echilibrată, de oameni determinați, responsabili, pricepuți în domeniile lor de activitate, a căror integritate nu poate fi nicicând pusă la îndoială. Ne dorim o campanie în care dezbaterea deschisă, directă între partide să nu mai fie un aspect de ignorat, ca în recenta campanie pentru locale. Să vorbim responsabil, asumat, într-un dialog despre propriile idei şi proiecte, adică despre ceea ce ne propunem fiecare pentru România următorilor patru ani! Personal, sper ca ziua de 6 decembrie a acestui an greu, mult încercat să fie începutul mult aşteptat al lucrurilor bune pentru țară şi pentru români”, a declarat deputatul Cătălin Cristache, imediat după validarea listelor formațiunii pe care o conduce.