Polițist agresat chiar în centrul Tecuciului

În seara zilei de 13 august, un bărbat de 34 de ani din municipiul București se deplasa cu autoturismul pe Strada 1 Decembrie 1918 din Tecuci și, în fața colegiului din localitate, o persoană necunoscută i-a lovit autoturismul cu un obiect.

În momentul în care a coborât pentru a vedea despre ce este vorba a fost atacat de două persoane, dintre care una avea un cuțit, care l-au lovit cu pumnii și picioarele.

Imediat la fața locului s-au deplasat polițiștii BOP Tecuci și luptătorii SAS, care i-au identificat pe cei doi agresori, doi bărbați de 41 și 28 de ani, din municipiul Tecuci, care au fost imobilizați și conduși la sediul poliției.

Din primele informații, bărbatul agresat era polițist, iar cei doi bătăuși s-au enervat când au văzut cascheta în mașină. Polițistul era în concediu și era doar în trecere prin Tecuci.

Cei doi sunt cercetați acum pentru lovire sau alte violențe și au fost reținuti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.