Primarul, Maternitatea și ipocrizia pe față!

Așa de tare ne-am bucurat azi când am văzut o fotografie pe contul de Facebook al primarului Ionuț Pucheanu în care ne anunța cum se modernizează Maternitatea Buna Vestire că ne-am propus ca în următorii doi ani să facem reclamă gratuită acestei unități medicale și să îndemnăm femeile să meargă acolo să nască. Ne spune edilul că pe baza unui parteneriat cu reprezentanții Combinatului Siderurgic, Maternitatea Buna Vestire a fost dotată cu o masă chirurgicală ginecologică și o instalație de anestezie, extrem de necesare pacientelor și personalului.

„Vreau să le asigur pe viitoarele mămici că Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie Buna Vestire le va oferi condiții moderne, așa cum merită, grație proiectelor pe care le avem pentru modernizarea unității. Faptul că anul trecut am reușit să achiziționăm în totalitate Maternitatea, ne permite să derulăm, în sfârșit, investiții importante. Avem deja un proiect cu fonduri europene, de aproximativ 4 milioane de euro, pentru îmbunătățirea serviciilor medicale și altele privind înființarea de noi secții”, scrie Ionuț Pucheanu.

Deosebit, fantastic, mirobolant chiar interesul edilului pentru mămicile din oraș. Acum, îl întrebăm și noi pe domnul primar de ce nu le-a recomandat și soțiilor colegilor și prietenilor săi să meargă cu încredere să nască acolo, să se bucure de igiena deosebită și dotările medicale de ultimă generație? Noi putem pune la dispoziția publicului informații concrete cu maternitățile în care s-au născut cei mai noi gălățeni (!) și printre ele nu figurează Buna Vestire.

Apropo, domnule primar, fișa de externare a soției dumneavoastră are antetul Spitalului Buna Vestire? Grea-i treaba asta cu ipocrizia, nu-i așa domnule primar?

Sursa foto: Facebook/Ionut Pucheanu