Razie de amploare a polițiștilor gălățeni

30 de polițiști de ordine publică și rutieri au acționat astăzi, pe raza secțiilor 6 și 7 de Poliție rurală din județul Galati, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii COVID -19.

Acțiunea polițiștilor a vizat depistarea persoanelor care nu respectă măsura izolării la domiciliu, precum și verificarea agenților economici a căror activitate a fost interzisă în această perioadă. Astfel, au fost verificate la domiciliu 96 de persoane și controlate 28 de unități comerciale tip bar.
A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei, în cazul unei persoane care nu a fost găsită la domiciliu.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Tot astăzi, în baza unor sesizări venite la Primăria Tg Bujor, jandarmii au efectuat verificări la persoanele aflate în izolare la domiciliu. Doi bărbați din Tg. Bujor nu au fost găsiți la domiciliul declarat, motiv pentru care au fost aplicate două sancțiuni contravenționale de câte 5.000 lei.

1 thought on “Razie de amploare a polițiștilor gălățeni

  1. Mai bine-l pazeau pe bulgarul fugit de doua ori din spital si pe cei care nu respecta carantina…. planul la amenzi si spaga functioneaza inca in judetul Galati chiar si in situatii de urgenta

Comments are closed.