Schimbări de program la mai multe școli. Unele trec în scenariul roșu, altele revin la cel galben

La nivelul județului Galați, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 13.10.2020, mai multor măsuri pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS COV 2.

Astfel, se suspendă, până la data de 20.10.2020, activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor claselor a VII-a, a VIII-a, a XI-a D și a XII-a C din cadrul unității de învățământ COLEGIUL NATIONAL „CALISTRAT HOGAS” municipiul Tecuci. De asemenea, se suspendă, până la data de 15.10.2020, activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din clasele a IX-a A, a IX-a C, a X-a D, a XI-a D, a XII-a C și a XII-a – profesională din cadrul unității de învățământ Liceul Tehnologic „Paul Dimo” din municipiul Galați.

Se suspendă, până pe 22 octombrie, activitatea cu prezență fizică la Școlile „Alexandru Moruzi” și Gimnaziala Nr. 1 din comuna Pechea, iar până la data de 26.10.2020 se întrerupe activitatea didactică ce impune prezenţa fizică a elevilor din clasa a II-a B de la Scoala Gimnazială Nr. 1 din comuna Matca.

Pe de altă parte, de mâine se reiau cursurile școlare în scenariul II (GALBEN) de funcţionare din clasele a IX-a A, a IX-a B, a IX-a D – profesională, a X-a A, a X-a B, a XI-a A, a XII-a B din cadrul unității de învăţământ Liceul Tehnologic „Elena Caragiani” municipiul Tecucidar și la clasa pregătitoare C din cadrul unității de învăţământ Școala Gimznazială „Dan Barbilian” din Tecuci. În fine, tot de mâine se reiau cursurile în scenariul II (GALBEN) de funcţionare pentru grupa mijlocie din cadrul unității de învăţământ Gradinita cu Program Prelungit „Croitorașul cel Viteaz” din municipiul Galați.

De joi, 15 octombrie, se reiau cursurile școlare în scenariul II (GALBEN) pentru clasele a XI-a A – economic (1 grupă), a XI-a – analiză produse alimentare (1 grupă) și a XII-a – industrie alimentară din cadrul unității de învăţământ Colegiul Național de Agricultură și Economie, municipiul Tecuci.