Și Galațiul e în stradă!

Jandarmii spun că peste 3000 de gălățeni au ieșit miercuri seară în stradă, să ceară schimbarea. Iar dacă din Țiglina 1, punctul de întâlnire, numărul protestatarilor era în jur de 1000, gălățenii, în special tineri, s-au alăturat coloanei. Pe tot parcursul marșului, oamenii au strigat: ”Schimbarea!, Cine nu sare, nu vrea schimbare!, Vrem spitale, nu vrem catedrale!, dar și Solidaritate!, Colectiv!” Protestatarii au huiduit când au ajuns în dreptul Primăriei și au continuat în același ton și la Prefectură. După ce au aprins candele la monumentul eroilor și au păstrat un moment de reculegere, tinerii au plecat spre Catedrala Arhiepiscopală. Și aici huiduielile au continuat, însă la final au rostit în cor ”Tatăl nostru”. Miile de oameni au plecat spre faleza Dunării, după care și-au dat întâlnire în fața Spitalului de Urgență unde i-au aplaudat pe medici.   

ORA 20.00

Peste 2000 de persoane, au ieșit într-un marș pe străzile principale ale Galațiului, și își arată solidaritatea, cu cei din București. Cei mai mulți s-au întâlnit în Țiglina 1 , și au plecat scandând mesaje împotriva guvernului Ponta.
Gălățenii au scandat „România, Unitate, Colectiv! Dacă vă pasă, Nu mai stați în casă”!
Protestatarii și-au stabilit ca punct terminus Prefectura Galați.

FOTO: Burtila Bogdan Photographer5 thoughts on “Și Galațiul e în stradă!

  1. GALAȚENI PROSTI !!
    STRIGAȚI IN FATA BISERICI CA VRETI SPITALE?
    STAN CE MORTI LUI FACE ? ALA ARE DATORIA DE A FACE.

  2. pentru asta ies in strada da pentru otelul nu au iesit 3000…. de cate ori a fost miting nu stiu daca au fost mai mult de 300 de oameni poate daca ieseau si atunci 3000 de oameni altfel vorbeam acum de otelul

Comments are closed.