Tăriceanu de la ALDE ca nebunul dă din coate ca să roadă ce mai poate

Zi de pomină azi, în Camera Deputaților. Speriat că a luat-o rău de tot la vale, pe derdeluşul politic şi că de unul singur, la alegeri, nu va mai face nici cât o ceapă degerată, ALDE s-a lepădat oficial de liberalism ca să-mbrace haină nouă… roşu PSD.

Nu că ne-ar mira în vreun fel mişcarea, ştiind în ce fel s-a lipit Tăriceanu ba de unii, ba de alții, de-a lungul timpului, ca să-i fie cald şi bine, lui şi companiei din dotare.

Ca să fie mai clar, azi, Varujan Vosganian a anunțat oficial ca toți deputații ALDE s-au afiliat grupului parlamentar al PSD, mai pe şleau, au trecut cu arme şi bagaje în tabăra social-democraților. Amantlâcul politic ferit de ochii lumii, consumat pe sub masă, o bună vreme, n-a mai rezistat în ascunziş şi s-a oficializat, în sfârşit, cu surle şi trâmbițe. Simplu, fără preget, cât ai zice trădare!

Gestul de astăzi, nu face decât să confirme că ALDE a rămas un partid de oportunişti înşurubați la banul public, dupa cum le-a dictat interesul propriu. Nimic mai mult…

Să înceapă hora că s-a vândut iar mireasa! Masa şi dansul, darul, le lăsăm pe mai târziu! Trăiască trădarea! Trăiască trădătorii! Tăricene, ia zi-le ‘mneatale cu foc să se-audă-n toată țara: Frunză verde de piper/ Ăsta sunt: un pişicher./N-am ce face, nu mă schimb,/ Fac ce ştiu: trădez şi mint.

Ram-tam-tam! Ram-tam-tam!