Teatrul Dramatic „Fani Tardini” realizează o dezinfectare a spațiilor. Apar modificări în programul de reprezentații

Pe fondul înmulțirii cazurilor de infectare cu coronavirus și a focarelor din municipiul Galați, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” ia măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii virusului și pentru protejarea sănătății spectatorilor și angajaților.

În acest scop, în perioada 8 – 14 iulie 2020, Teatrul realizează o igienizare și o dezinfectare completă a tuturor spațiilor și culoarelor de acces din imobil, destinate publicului sau personalului.

În intervalul menționat, Teatrul suspendă activitatea cu publicul, atât la scena în aer liber din Curtea Interioară, cât și la casa de bilete.

Spectacolele care urmau să aibă loc în Curtea Interioară în zilele următoare vor fi reprogramate. Biletele cumpărate la aceste spectacole rămân valabile.
Noul program de reprezentații va fi anunțat după data de 14 iulie 2020 atât la sediu, cât și pe site-ul Teatrului și pe celelalte canale de informare: newsletter, pagina oficială de pe Facebook, conturile de Twitter și Instagram, Galați City App etc. Cumpărătorii de bilete online vor primi notificări pe e-mail legate de modificările ce vor fi operate în programul de reprezentații.