Teatrul Dramatic reia reprezentațiile

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” reia reprezentațiile în Sala Mare de Spectacole, după hotărârea favorabilă a autorităților.

Prima reprezentație este programată duminică, 18 octombrie 2020, la ora 19:00. Publicul poate viziona atunci ROMEO & JULIET – o parodie în trei episoade după piesa cu același titlu de William Shakespeare. În distribuție: Carmen Albu, Dan Căpățână, Aureliu Bâtcă, Svetlana Friptu, Cristian Gheorghe, Răzvan Clopoțel, Tamara Constantinescu, Gabriel Constantinescu și Adelin Ilie. „Este o comedie spumoasă, un roller coaster care conduce spectatorul printr-un Babel dinamic, hiperbolizat cu foarte multe referințe culturale la care cu siguranță se va râde în hohote”, declară Eugen Făt, cel care a semnat adaptarea, scenariul și regia artistică a spectacolului. Scenografia îi aparține artistului plastic Daniel Divrician.

Pentru reprezentația de duminică Teatrul a scos la vânzare 96 de bilete pe platforma online bilete.fanitardini.ro și la casa de bilete. Cele 96 de locuri reprezintă 30% din capacitatea totală a Sălii Mari de Spectacole. Acesta este gradul maxim de ocupare a spațiilor permis în municipiul Galați, unde rata de infectare cu noul coronavirus SARS-CoV-2 este cuprinsă între 1,5 și 3 cazuri la mia de locuitori.

Locurile din Sală sunt distanțate în conformitate cu normele curente. Toate spațiile și suprafețele din clădirea Teatrului sunt dezinfectate periodic. De asemenea, sunt asigurate măsurile de protecție a publicului, artiștilor și personalului.

Deoarece situația este una în continuă schimbare, în perioada următoare Teatrul Dramatic „Fani Tardini” va oferi o singură reprezentație pe weekend și va anunța programul de la o săptămână la alta.