Tecuceanul care a câștigat la Loto 3,37 milioane de lei și-a revendicat ieri premiul

În cursul zilei de ieri, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea principală Loto 6/49, care a avut loc în data de 13.09.2020, în valoare de 3.375.310,00 lei (aproximativ 695.000 euro).

Jucătorul norocos se numește Petrea Adrian, are în jur de 30 de ani și este din Tecuci. Joacă frecvent la Loto 6/49 și îi place sa-si incerce norocul si razuind lozuri. Dupa cum ne-a declarat, numerele care i-au purtat noroc sunt alese la intamplare, singurul numar cu semnificatie fiind cel corespunzator zilei sale de nastere, acesta fiind nascut in zodia Sagetator. De-a lungul timpului, a mai castigat doar premii de categoria a III-a la Loto 6/49.

Ne-a declarat ca isi doreste ca mare parte din banii castigati sa-i investeasca intr-o afacere si ca va continua sa joace.

„Cand veti juca la loto, ganditi-va ca veti avea sansa sa castigati. Eu va urez succes tuturor jucatorilor” – este mesajul pe care castigatorul premiului de categoria I il transmite tuturor jucatorilor