Trei mașini implicate într-un accident petrecut la Păpădie

Autor :

Data : 9 noiembrie 2019

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Încarc...

UPDATE, ora 18.00

Comunicat din partea IPJ Galați: „Accidentul s-a produs în jurul orei 14.00. O femeie de 34 de ani a condus autoturismul pe strada Brăilei și, la intersecția cu Bulevardul Coșbuc, intenționând să vireze spre stânga, nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar (la volan, un tânăr, de 23 de ani) și a intrat în coliziune laterală cu acesta. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o mașină oprită pe banda a doua, pe Bulevardul Coșbuc (șofer, 45 de ani), după care s-a răsturnat. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a șoferului de 23 de ani, care nu a rămas internat în spital. Toți șoferii implicați au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”.

__________________________________________________________________________

Trei mașini au fost implicate în urma cu puțin timp într-un accident, la intersecția străzilor Coșbuc și Brăilei. În urma impactului, unul dintre autoturisme s-a răsturnat.

Un echipaj de poliție va stabili cauza incidentului, odată cu testarea alcooltest a conducătorilor auto. Un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru situații de urgență a asigurat zona, pentru că exista riscul ca una dintre mașini să ia foc.

Un tânăr de 23 de ani a fost preluat de SMURD și dus la spital. El a suferit mai multe traumatisme.

Articole scrise de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *