Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a fost înjunghiat în inimă de un individ

Update, ora 20.00

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au început audierea a doi posibili autori ai omorului de noaptea trecută. Este vorba despre un conflict spontan în cadrul căruia un bărbat de 41 de ani și-a pierdut viața. Posibilii autori sunt elevi în vârstă de 18 și 19 ani și nu aveau nicio legătură cu victima.

________________________________________

Un bărbat de 41 de ani a murit după ce a fost înjunghiat în inimă de un individ. Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, pe strada Traian, acolo unde bărbatul fusese chemat de ginerele său să aplaneze un conflict. Din păcate, scandalul a degenerat, iar de aici și până la crimă nu a fost decât un pas.

Tudorel Schef a primit un telefon de la ginerele sau care i-a spus că se ceartă cu câțiva indivizi așa că bărbatul a plecat în ajutorul lui. Când a ajuns la locul indicat de ginere, a dat peste mai mulți indivizi înarmați cu bâte și cuțite. Într-o intersecție, cele două găști s-au lovit reciproc cu mai multe bate iar la un moment dat, unul dintre agresori a scos un cutit si l-a injunghiat direct in inima pe bărbatul de 41 de ani. Acesta a căzut la pământ iar acolo a mai fost lovit de câteva ori. Imediat după atac, agresorii au dispărut.

Polițiștii și procurorii au deschis dosar penal pentru omor și au un cerc de suspecți. În cazul în care vor fi găsiți, agresorii riscă până la 20 de ani de închisoare.