Un bărbat i-a spart ușa fostei iubite pentru că aceasta nu a vrut să se împace cu el

Pentru că a vrut să se împace cu fosta concubină spărgându-i ușa, un tânăr din Tecuci s-a ales cu dosar penal. Jandarmii l-au scos afară din locuința femeii.

Un apel 112 efectuat în jurul orei 18:00 a direcționat echipajul de jandarmerie la o adresă din municipiul Tecuci unde era reclamat un scandal. Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 22 ani care se afla în apartamentul fostei concubine și provoca scandal.

În urma verificărilor efectuate și din declarația reclamantei a rezultat faptul că bărbatul a venit la aceasta cu intenția de a se împăca și întrucât femeia nu a vrut să îi deschidă ușa bărbatul a distrus-o și a pătruns în apartament, fără acordul ei. Totodată, la rugămințile femeii, bărbatul a refuzat să părăsească locuința și a amenințat-o permanent.

Bărbatul a fost scos afară din apartament de către jandarmi și condus la sediul poliției, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu. Cercetările sunt continuate de către Poliția Municipiului Tecuci.