Un început de zi plin de cazuri medicale

În urma unui accident rutier survenit înainte de miezul nopții, a fost solicitată interventia unei autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD in strada Cloșca, pentru un autoturism marca Renault Megane. Cand au ajuns la locul intervenției, pompierii au asigurat masuri psi din cauza scurgerilor de carburant și lichide pe carosabil, dar victima nu a solicitat evaluare medicală.

Cu puțin timp înainte la ora 22.50, pe Faleza superioară, în zona Trecere Bac, a avut loc un alt accident rutier în care a fost implicat un autoturism cu două adolescente. Cele două tinere aveau 18 și 20 de ani si au lovit un stâlp pentru a evita coliziunea cu alt autoturism. Victimele au solicitat primul-ajutor din cauza politraumatismelor suferite, astfel încât au fost transportate la Spitalul Clinic Județean Galați.

Un alt caz medical a avut loc dimineata la ora 7.00, echipajul SMURD fiind solicitat în strada Oltului pentru o victimă de 75 de ani căzută de la etajul trei. În urma căderii de la aproximativ 10 metri, femeia de cca 75 ani suferise un stop cardio-respirator și a fost nevoie de amputarea unui braț. Intervenția echipajului a fost îngreunată și de gardul metalic ce separă zona pietonală. Victima a fost declarată decedata la scurt timp după internarea la Terapie Intensivă.

Alte două accidente rutiere au avut loc la ora 09.00. Un biciclist de 49 de ani a fost accidentat în strada Gheorghe Doja și a suferit un traumatism la membrul inferior, dar a refuzat transportul la spital.
In zona Tirighina a avut loc un accident rutier cu doua victime. Un dintre acestea a fost preluata de o ambulanta SAJ care se întorcea de la un alt caz medical, in timp ce ambulanta SMURD a preluat un barbat de 60 de ani, pasager intr-a doua masina implicata si care a solicitat transportul la spital.
La ora 10.50, o autospeciala de la Punctul de Lucru Tg.Bujor a fost solicitată sa scoată din apa trupul unui bărbat înecat. Victima avea 51 de ani,era din loc. Oancea si plecase la pescuit de sâmbătă. Rudele l-au cautat in weekend, iar în aceasta dimineata un cetățean a anunțat ca vede ceva asemănător cu trupul unui om, in amenajarea piscicola de la Sovârca. Dupa scoaterea din apa, victima a fost predata organelor competente.