Un șofer inconștient a urcat băut la volan și a rănit o persoană

Un bărbat de 42 de ani, după ce a băut bine, a avut curajul să urce la volan. În mașină nu era singur, ci împreună cu o persoană de 36 de ani. Într-o curbă, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.

„La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 42 de ani, din localitate, a condus autoturismul pe un drum comunal și, într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul direcției, intrând într-un cap de pod. În urma impactului, pasagerul de pe scaunul din partea dreaptă față, un bărbat, de 36 de ani, a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În urma testării alcoolscopice, polițiștii au constatat că șoferul autoturismului se afla sub influența alcoolului, valoarea înregistrată fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat comisarul șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.