Un vot pentru PMP înseamnă o viaţă mai bună pentru gălăţeni. Împreună, Mişcăm Galaţiul!

Anul 2020 a fost incredibil de greu pentru toţi românii. Ne-au izolat în case, ne-au închis școlile, afacerile, piețele și ne-au mințit că totul va fi bine. Pandemia îşi face în continuare de cap: zilnic, sute de cetăţeni ai Galaţiului se îmbolnăvesc şi, din păcate, săptămânal, câteva zeci dintre ei mor, având ca singură „vină” blestemul de a se fi născut aici. PSD și PNL au distrus orice speranță a românilor pentru dezvoltare și pentru continuitate.

În vremuri de criză, avem nevoie de politicieni harnici, curajoși, onești, care să lupte pentru județul Galaţi. PMP este singura formaţiune politică din judeţul Galaţi care şi-a asumat să spună adevărul, să devoaleze înţelegerile subterane dintre cele două partide mari şi să lupte pentru îmbunătăţirea lucrurile. Un vot pentru echipa PMP înseamnă un vot pentru scoaterea din izolare a județului nostru şi pentru revenirea cât mai rapidă la normalitate.

În această campanie electorală, PMP a luptat pentru toate temele importante pentru cetăţeni: deschiderea şcolilor, creşterea nivelului testării oamenilor, păstrarea pieţelor deschise, îmbunătăţirea tratamentului medical primit de cei bolnavi în spitale. Celelalte formaţiuni politice din Galaţi au livrat propagandă electorală golită de conţinut şi promisiuni de care oamenii s-au săturat. De aceea, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, gălăţenii vor susţine Partidul Mişcarea Populară, singura formaţiune de centru-dreapta din judeţ care poate să Mişte Galaţiul Înainte.

PMP Galaţi a ţinut cont de nevoia de primenire a clasei politice şi de solicitările cetăţenilor de a li se oferi oameni competenţi, cu ştiinţă de carte, care au făcut ceva în viaţa lor şi au dovedit deja că pot schimba lucrurile în bine. PMP propune pentru alegerile parlamentare cea mai competentă, cinstită şi serioasă echipă politică din judeţ. La Senat, prima opţiune este profesorul universitar doctor Iulian Gabriel Bîrsan, rector timp de opt ani al Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi. Pe lista pentru Camera Deputaţilor se află şeful secţiei de chirurgie toracică de la Spitalul Judeţean, domnul Dumitru Işfan. Tot acolo o regăsim şi pe doamna Gabriela Lenghel, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie şi fost procuror DNA. De asemenea, Cătălin Cristache, cel mai activ parlamentar al judeţului Galaţi în perioada 2016 – 2020, candidează pentru un nou mandat. PMP propune o listă cu medici, profesori, ingineri, jurişti, antreprenori. Oameni cu CV-uri extraordinare care şi-au dovedit calităţile în repetate rânduri.

Un vot pentru Partidul Mişcarea Populară înseamnă o garanţie în plus a dezvoltării judeţului Galaţi în următorii patru ani. PMP este preocupat de ce se întâmplă în această zonă a ţării ocolită de investiţii şi oportunităţi, indiferent că am avut guvernare PSD sau PNL. Parlamentii Mişcării Populare vor susţine adoptarea legii privind Autostrada Estului (Galaţi – Brăila – Buzău – Ploieşti – Bucureşti), dar şi finanţarea lucrărilor la Centura Tecuciului şi Centura Municipiului Galaţi. PMP propune investiţii în sistemul public de irigaţii din judeţul Galaţi şi reducerea costurilor de livrare a apei către fermieri. De asemenea, PMP doreşte construirea celui mai mare centru de colectare de legume – fructe – zarzavaturi din România în localitatea Matca. Nu în ultimul rând, în contextul în care se pune foarte mult accent pe protejarea naturii şi o economie verde, PMP susţine unei gropi de gunoi ecologice la standarde europene care să deservească tot judeţul Galaţi şi să minimizeze impactul asupra mediului.

Un vot pentru PMP înseamnă o viaţă mai bună pentu gălăţeni.