Urmărit internațional, reținut în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier au depistat şi predat autorităţilor competente un cetățean român, pe numele căruia era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății, emis de autoritățile din Franța.

„În data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 14.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară,cetățeanul român C.R., în vârstă de 41 de ani. La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că, pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, emis de autorităţile din Franța, deoarece acesta a săvârşit mai multe infracţiuni contra proprietății”, se arată într-un comunicat al polițiștilor de frontieră gălățeni.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galați, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *